Conecteaza-te cu noi

Actual

Uber a intrat de azi pe piața din Constanţa

Published

on

Municipiul Constanţa este cel de-al şaselea oraş din România în care Uber este disponibil, după Bucureşti, Cluj, Timişoara, Braşov şi Iaşi, notează ziarul financiar. Sursa citată notează că, la fel ca în celelalte oraşe din România, şoferii parteneri din Constanţa sunt licenţiaţi pentru a transporta pasagerii în siguranţă către destinaţiile lor. În Constanţa, Uber se lansează cu UberX, cel mai utilizat serviciu al companiei, care oferă acces la curse convenabile şi sigure şi un timp de aşteptare de doar câteva minute.

„Ne bucurăm să lansăm Uber în Constanţa, un loc atât de drag românilor care îl aleg an de an ca destinaţie de vacanţă, mai ales acum, când călătoriile internaţionale nu sunt recomandate. Colaborăm îndeaproape cu autorităţile locale pentru a oferi atât constănţenilor, cât şi celor care vizitează oraşul, o alternativă sigură de transport” a declarat Nicoleta Diaconu, Manager General Uber România.

Sursa: zf.ro

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions