Connect with us

Actual

Ucraina anunță CREȘTEREA NIVELULUI DE RADIAȚII de la Cernobîl

Published

on

Agenția nucleară ucraineană a declarat că înregistrează o creștere a nivelului de radiații la Cernobîl, conform Sky News. Armata rusă a ocupat ieri zona Cernobîl, stârnind o îngrijorare deosebită.

Trupele de ocupaţie rusă încearcă să pună mâna pe centrala nucleară de la Cernobîl: “Este o declaraţie de război pentru toată Europa”

Accidentul nuclear de la Cernobîl a fost un accident major, produs la 26 aprilie 1986, când a avut loc o explozie a centralei, urmată de contaminarea radioactivă a zonei înconjurătoare. Reactorul 4 este acoperit de un sarcofag, iar în zona se află și un depozit de deșeuri radioactive, scrie Mediafax.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement