Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Un autocar cu 40 de ucraineni a fost implicat într-un accident rutier la Năvodari

Published

on

accident autocar ucraina

Update: La ora 22.46 a fost dezactivat Planul Roșu de Intervenție.  Încă două persoane au fost transportate la spital – în total, opt persoane au ajuns la UPU Constanța.

Știre inițială: Un grav accident rutier a avut loc în această seară, pe strada Nuferilor din Năvodari. Un autocar din Ucraina, cu aproximativ 40 de pasageri la bord, a lovit un limitator de înălțime, încercând să treacă pe sub un pod de calea ferată.

La fața locului sunt mai multe victime rănite, conștiente.

A fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Advertisement
palaz

La fața locului intervin mai multe echipaje, respectiv șase echipaje de prim ajutor, un echipaj de terapie intensivă mobilă, autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare, două microbuze, trei autospeciale de transport victime multiple și nouă echipaje SAJ B2.

Până la acest moment, 10 persoane sunt evaluate la fața locului de către echipajele medicale alocate la caz.

Potrivit ISU Constanța, în urma acestui accident au rezultat 15 victime, dintre care doi copii. Șase persoane au fost deja transportate la spital.

Știre în curs de actualizare.

Foto: ISU Constanța

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions