Conecteaza-te cu noi

Actual

Un autocar cu 82 de cetățeni ucraineni s-a răsturnat în județul Constanța. A fost activat planul roșu

Published

on

accident harsova

Un grav accident rutier s-a produs în această seară în județul Constanța.

Un  autocar  cu 82 de persoane (cetățeni ucraineni) s-a răsturnat în afara părții carosabile pe DN2A între Popas Miorița și Ghindarești.

La fața locului au fost alocate mai multe forțe, respectiv: stația Hârșova – cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un SMURD B,  Detașamentul Cernavodă cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, descarcerare și un SMURD B, Detașamentul Medgidia cu descarcerarea,  ATPVM și un SMURD,  Detașamentul Port cu autospecială de transport victime multiple, Detașamentul Palas – AIACC, SMURD C. De asemenea, sunt 6 echipaje ale Serviciului de Ambulanță.

Din primele informații se pare că sunt trei persoane care au nevoie de ajutorul salvatorilor.

Advertisement

Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor alocate la fața locului.

Știre în curs de actualizare.

Foto: DSU

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions