Connect with us

Actual

Un autotren din Ucraina s-a răsturnat în Pădurea Babadag. Circulația este îngreunată

Published

on

autotren rasturnat

Un autotren din Ucraina s-a răsturnat azi în Pădurea Babadag, județul Tulcea. Traficul rutier este îngreunat.

Astăzi, 6 martie, în jurul orei 9.10, polițiștii rutieri tulceni au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN22-E87, în Pădurea Babadag.

”Din primele verificări efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, un bărbat de 59 de ani, din Ucraina, care conducea un ansamblu de vehicule format din cap tractor și o semiremorcă pe DN22-E87, din direcția localității Babadag, la km 218+600 m, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare într-o curbă la dreapta și s-ar fi răsturnat pe sensul opus de circulație.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Tulcea.

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 22 Constanța-Tulcea, în zona localității Codru, județul Tulcea,  un autotren s-a răsturnat pe partea carosabilă, blocând un sens de mers. Nu sunt persoane rănite, circulația desfășurându-se pe un fir, alternativ.

Se estimează reluarea normală a traficului în 60-90 de minute.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!