Conecteaza-te cu noi

Actual

Un autotren s-a răsturnat în apropiere de PTF Negru Vodă. Traficul rutier este BLOCAT

Published

on

Astăzi, 22 iulie, în jurul orei 17.00, un autotren s-a răsturnat în județul Constanța. Autovehiculul este încărcat cu prosoape de hârtie și textile și s-a răsturnat între Negru Voda și punctul de trecere a frontierei.

La fața locului intervine Garda 2 Chirnogeni cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echiupaj SMURD B2.

Și Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că pe DN38 Agigea – PTF Negru Vodă, în zona PTF Negru Vodă, județul Constanța, un autotren încărcat cu materiale textile s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Traficul în zonă este oprit pe ambele sensuri, estimându-se reluarea circulației în 60 de minute.

Update: Șoferul autotrenului a fost asistat medical de echipajul ambulanței SMURD. Acesta a refuzat transportul la spital. Pompierii ISU Constanța au asigurat măsuri PSI.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions