Conecteaza-te cu noi

Actual

Un autoturism a ars pe DN 22. Cele cinci persoane care erau în mașină s-au evacuat

Published

on

Un autoturism a ars în această dimineață, în județul Tulcea.

Pompierii din Măcin au fost solicitați în această dimineață pe DN 22 în apropiere de intersecția cu localitatea Turcoaia pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism. În momentul izbucnirii flăcărilor, cele cinci persoane care erau în mașină, doi adulți și trei minori, au reușit să iasă fără probleme.

Incendiul a fost lichidat în scurt timp de la ajungerea echipajelor de intervenție, iar pericolul de propagare la vegetația uscată a fost eliminat.

”Nu au fost înregistrate victime, ocupanții autoturismului reușind să se auto evacueze.

Advertisement

Cauza probabilă a incendiului a fost un scurt circuit electric.”, a precizat Daniel Năstase, purtător de cuvânt al ISU Delta Tulcea.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions