Conecteaza-te cu noi

Actual

Un autoturism a luat foc în pădurea Topolog din județul Tulcea

Published

on

incendiu masina

Astăzi, 30 octombrie, pompierii militari din județul Tulcea au fost solicitați să stingă un incendiu care s-a declanșat la un autoturism.

Potrivit Biroului de presă al ISU Delta Tulcea, pompierii Stației Babadag au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism în Pădurea Topolog cu risc de extindere la vegetație uscată și arbori.

La locul evenimentului a fost direcționat un echipaj cu 5 subofițeri care a limitat propagarea flăcărilor dar și SVSU Topolog.

”Autoturismul a ars în totalitate în ciuda eforturilor SVSU Topolog și a participanților la trafic care au încercat lichidarea incendiului cu stingătoarele auto.

Advertisement

Nu au fost înregistrate victime.”, a precizat Daniel Năstase, purtător de cuvânt al ISU Delta Tulcea.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions