Connect with us

Actual

Un autoturism în care se aflau CINCI persoane s-a răsturnat la ieșirea din Siliștea

Published

on

masina rasturnata

Update: Potrivit Biroului de presă al ISU Constanța, toate cele cinci victime vor fi transportate la spital.

”Din accident au rezultat 5 victime conștiente,  3 adulti și 2 copii. Acestea sunt transportate la spital – este vorba despre un barbat de 37 de ani, un  bărbat de 47 de ani, care a fost descarcerat, o femeie de 29 ani, de asemenea descarcerată, precum și doi copii de 8 și 14 ani”, a precizat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt al ISU Constanța. .

Știre inițială

Un grav accident rutier a avut loc astăzi, în jurul orei 17.00, pe DC61, la ieșirea din localitatea Siliștea spre Cernavodă.

Un autoturism în care se aflau cinci persoane s-a răsturnat – din primele informații, două dintre ele au rămas încarcerate.

La fața locului s-au deplasat mai multe resurse, respectiv – de la Detașamentul Cernavodă: un echipaj de descarcarare, un SMURD B2, de la Detașamentul Medgidia: o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de transport victime multiple și un SMURD B2 și de la Detașamentul Palas: 1 TIM C.

Potrivit dr. Tatarici, medic în cadrul Serviciului de Ambulanță Constanța, în autoturism se aflau trei adulți și doi copii.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!