Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Un autoturism s-a răsturnat în Ovidiu. Intervine și elicopterul SMURD

Published

on

elicopter

Astăzi, 17 iunie, militarii ISU Constanța au fost solicitați să intervină în orașul Ovidiu, unde a avut loc un accident rutier cu 3 victime. Mai exact, un autoturism s-a răsturnat.

La fața locului intervin pompierii Detașamentului Fripis cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare, un SMURD C și  elicopterul SMURD.

Update: Din accident au fost preluate 3 victime – o victimă inconștientă și două conștiente. Toate trei au fost transportate la UPU Constanța.

Potrivit dr. Claudia Tatarici, medic în cadrul Serviciului de Ambulanță, una dintre victime, un bărbat, a fost găsit în stop cardiorespirator. A fost resuscitat, iar apoi a fost transportat cu elicopterul la spitalul județean Constanța. Cea de-a doua victimă, tot un bărbat, a fost transportat la spital cu traumatism craniocerebral, iar cea de-a treia victimă (tot un bărbat) a ajuns la spital fără marcă traumatică.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions