Connect with us

Actual

Un autoturism s-a răsturnat între Constanța și Ovidiu. Patru persoane au ajuns la spital

Published

on

Un accident rutier a avut loc în această după amiază, în jurul orei 16.35 la ieșirea din Constanța spre Ovidiu – un autoturism s-a răsturnat în apropiere de clinica OCH, pe sensul de mers spre Ovidiu.

La fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de salvatori, respectiv: două ambulanțe Saj B2, una Saj C2 și 2 Smurd B.

Din primele informații, în urma accidentului au rezultat patru victime, toate transportate la spital stabile și conștiente. Este vorba despre trei femei – în vârstă de 66, 55 și 42 de ani- transportate la spital de echipajele Serviciului de Ambulanță și un bărbat, în vârstă de 54 de ani, transportat la spital de SMURD Fripis.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!