Connect with us

Actual

Un băiețel are nevoie de sprijinul nostru!

Published

on

Rareș Popescu este un băiețel de doi ani și jumătate din Constanța, a fost diagnosticat în urmă cu un an și jumătate cu leucemie mielomonocitară cronică juvenilă, o formă de leucemie rară și agresivă. În urmă cu un an a avut loc transplantul medular cu celule de la tată, dar din păcate, nu a avut succes. Pentru a supraviețui, Rareș are nevoie urgent de un donator neîrudit de celule stem hematopoietice compatibil cu el, pentru al doilea transplant. Sâmbătă 04 februarie și duminică 05  februarie 2017, Registrul National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice (RNDVCSH) va organiza Campania „Donează o şansă la viaţă! pentru Rareș”. Aceasta se va desfăsura în data de 04 februarie în Municipiul Constanța și Municipiul Tulcea, iar în data de 05 februarie în satul natal al lui Rareș localitatea Beidaud, jud. Tulcea. Pentru informare, consiliere şi recoltarea probelor de sânge pentru testele necesare înscrierii în Registru  se va deplasa o echipă coordonată RNDVCSH formată din medici și asistente medicale de la Centrul De Transfuzie Sanguină București, Spitalul de Urgenţă Floreasca, Centrul De Transfuzie Sanguina Galați și Centrul Regional De Transfuzie Sanguina Constanța. Campania se va desfășura în urmatoarele locații:

  • Municipiul Constanta, la Centrul Regional De Transfuzie Sanguina Constanța (linga Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța), strada Nicolae Iorga, nr.85, sâmbătă 04.02.2017, în intervalul orar 10.00-15.00 cu posibilitatea de prelungire a programului în funcție de numărul persoanelor prezente. Persoana de contact echipa medicală: As.Șef Nicea Eliza, telefon 0241.616.035. Persoana de contact familie Popescu Sorin, telefon 0758.708.007
  • Municipiul Tulcea la Restaurant “Marinarul”, strada Spitalului, nr.34, sâmbătă 04.02.2017, în intervalul orar 09.00-15.00 cu posibilitatea de prelungire a programului în funcție de numarul persoanelor prezente. Persoana de contact echipa medicală Doamna Stoichicescu Camelia, telefon 460515. Persoana de contact familie Varneanu Ionela,  telefon 0752.344098
  • Localitatea Beidaud, Judetul Tulcea la Scoala Gimnaziala Beidaud, strada Primăriei, nr.19, duminica 05.02.2016 în intervalul orar 10.00-15.00 cu posibilitatea de prelungire a programului în functie de numarul persoanelor prezente. Persoana de contact echipa medicală Dr.Neagu Florianda , telefon 0723.571283. Persoana de contact familie Popescu Dumitru, telefon 0723.560240.

Activitatea se va desfășura în afara programului de lucru. Cu deosebită consideraţie, Dr.Aurora Dragomirişteanu

Director General al RNDVCSH

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement