Connect with us

Actual

Un bărbat a furat dintr-un magazin din Năvodari. Ca să scape, l-a îmbrâncit pe agentul de pază

Published

on

Ieri, 20 februarie, polițiștii din Năvodari au reținut un bărbat care era căutat sub acuzația comiterii infracțiunii de tâlhărie.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, a fost reținut pentru 24 de ore un bărbat, de 28 de ani.

”Acesta este bănuit că, la data de 10 februarie a.c., ar fi sustras două sticle de băuturi alcoolice dintr-un supermarket de pe raza orașului Năvodari, după care l-ar fi îmbrâncit pe agentul de pază, pentru a-și asigura scăparea.”, a precizat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, iar, ulterior, prezentat instanței de judecată, care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!