Connect with us

Actual

Un bărbat a murit într-o fabrică din localitatea Corbu

Published

on

Un tragic eveniment s-a produs în cursul nopții trecute la fabrica CEMROM din localitatea Corbu. La ora 3.30, pompierii militari ai ISU Constanța au fost solicitați să intervină pe Șoseaua Midia din localitate pentru a salva o persoană rămasă blocată sub un utilaj.

La fața locului, militarii au găsit un bărbat în vârstă de 37 de ani. Din păcate, acesta a fost declarat decedat.

”Intervenția a fost încheiată în scurt timp. Un bărbat în vârstă de 37 de ani prezenta leziuni incompatibile cu viața.”, a precizat Oana Manoilă, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Ilustrativ

Update: Iată ce spun reprezentanții IPJ Constanța despre acest accident

La data de 19 martie a.c., în jurul orei 3.30, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au fost sesizați cu privire la faptul că, în interiorul unei fabrici din comuna Corbu, un bărbat a fost prins într-un utilaj.
Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că persoana în cauză ar fi intrat sub un elevator și ar fi fost prinsă între acesta și mai mulți paleți.
În urma accidentului de muncă, bărbatul a decedat.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea și neluarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă și ucidere din culpă.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!