Conecteaza-te cu noi

Actual

Un bărbat din Capitală, care trebuia să fie în spatele gratiilor, prins pe stradă de jandarmii constănțeni

Published

on

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Bucureşti,  care avea emis mandat de executare pentru o pedeapsă privativă de libertate, a fost depistat în cursul nopţii trecute de către jandarmi, plimbându-se pe bulevardul Ferdinand din municipiul Constanţa.

În jurul orei 23.30, un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de patrulare la obiectivele din competenţă a observat la intersecţia bulevardelor  Ferdinand cu I.G. Duca, un tânăr  care a devenit agitat şi a încercat să fugă la vederea oamenilor legii.

Jandarmii l-au ajuns din urmă, i-au stabilit identitatea, iar în urma verificărilor făcute au descoperit că persoana în cauză  avea pe numele său un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria sectorului 1 Bucureşti,  pentru săvârșirea unei infracţiuni de tâlhărie.

”Persoana urmărită a fost predată lucrătorilor Secţiei nr.3 Poliţie Constanţa, în vederea luării măsurilor legale, ulterior fiind încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă.”, a precizat Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul.

Advertisement

 

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions