Conecteaza-te cu noi

Actual

Un bărbat din Ialomița a dat spargeri la 3 case de vacanță din stațiunea Vama Veche

Published

on

În perioada 13 iulie – 29 august a.c., mai multe case de vacanță din stațiunea Vama Veche au fost sparte și din interior s-au furat mai multe bunuri. Din păcate, prejudiciul este mare și nu fost recuperat până acum.

Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii acestor infracțiuni de furt calificat, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Vama Veche – 2 Mai au identificat un bărbat de 51 de ani, din județul Ialomița, bănuit de comiterea faptelor.

Polițiștii constănțeni au documentat activitatea infracțională a bărbatului, iar în sarcina sa au fost 3 infracțiuni de furt calificat, fapte săvârșite în perioada 13 iulie – 29 august a.c., în incinta unor case de vacanță din stațiunea Vama-Veche.

Astfel, în cursul zilei de ieri, 2 septembrie a.c., bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, pe numele său fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile de către Judecătoria Mangalia.

Advertisement

Acesta a fost introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions