Connect with us

Actual

Un bărbat din județul Constanța a murit într-un accident rutier în Maramureș

Published

on

Un bărbat din județul Constanța și-a pierdut viața, în cursul zilei de azi, 28 octombrie, într-un accident rutier care s-a produs în județul Maramureș.

Potrivit ziarului Jurnal de Maramureș, în această dimineață, la ora 7.10, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în localitatea Petrova a avut loc un accident rutier.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 44 de ani din județul Constanța, aflat la volanul unui autoturism, având direcția de deplasare înspre localitatea Petrova, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune frontală cu un capăt de podeț.

În urma impactului a rezultat decesul bărbatului.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Sursa: Jurnal MM

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!