Connect with us

Actual

Un bărbat din Mangalia a încercat să smulgă geanta unei femei. A fost reținut

Published

on

Un bărbat din Mangalia a fost reținut sub acuzația comiterii infracțiunii de tentativă de tâlhărie.

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un tânăr, de 21 de ani, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, la data de 11 aprilie a.c., acesta a încercat să smulgă poșeta unei femei, în timp ce aceasta se afla pe o stradă din municipiul Mangalia.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. În cursul zilei de astăzi, bărbatul urmează a fi prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Advertisement

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement