Connect with us

Actual

Un bărbat fără permis, prins la volan de polițiștii din Năvodari

Published

on

Un bărbat fără permis de conducere a fost prins la volan de polițiștii din Năvodari. Pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, la data de 21 februarie a.c., în jurul orei 12.15, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 40 de ani, care a condus un autoturism pe strada Culturii din orașul Năvodari, fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Totodată, s-a constatat că autoturismul pe care acesta l-a condus avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare provizorii, care aparțin unui alt autoturism.

Foto: Ilustrativ

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!