Conecteaza-te cu noi

Actual

Un bărbat s-a înecat în Dunăre, în apropiere de Hârșova

Published

on

Militarii ISU Constanța au fost solicitați aseară, prin apel la numărul unic de urgență 112, să intervină la Hârșova, km 252, pentru a căuta un bărbat în vârstă de 62 de ani, dispărut în Dunăre. La fața locului au fost alocate o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD B2, elicopterul SMURD precum și un echipaj de scafandri de la Centrul de Antrenament al Scafandrilor de Intervenție din cadrul ISU Dobrogea.

Căutările s-au încheiat la ora 23.00, fără rezultat și au fost reluate în cursul acestei dimineți, cu trei autospeciale ale scafandrilor, doi ofițeri și 12 subofițeri. Bărbatul, în vârstă de 62 ani, a fost găsit în această dimineață însă, din păcate, echipajul SAJ a declarat decesul acestuia.

Sursa foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions