Conecteaza-te cu noi

Actual

Un bărbat s-a înecat într-un canal de irigații, în județul Tulcea

Published

on

În cursul zilei de azi, 19 august, în jurul orei 09.10, printr-un apel la 112 a fost solicitat sprijinul pompierilor întrucât într-un canal de irigații, dintre localitățile Smârdan și I.C.Brătianu, județul Tulcea, a dispărut un bărbat.

La locul intervenției s-au deplasat de urgență 4 echipaje din cadrul Secției de Pompieri Măcin și Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială transport scafandri, o barcă pneumatică, o autospecială de stingere, o autospecială de primă intervenție și comandă și o autospecială SMURD, încadrate cu 10 salvatori.

Pentru căutarea persoane înecate s-au început operațiunile de căutare. În urmă cu puțină vreme, misiunea de căutare a persoanei dispărute în canalul de irigații dintre localitățile Smârdan și I.C.Brătianu s-a încheiat.

”Bărbatul cu vârsta de 53 ani a fost găsit, dar din nefericire, acesta prezenta semne incompatibile cu viața.”, a precizat Nicolae Botezatu, purtător de cuvânt al ISU Delta Tulcea.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions