Actual

Un bărbat și-a pierdut viața în lacul Techirghiol! Avea 76 de ani

iul. 21, 2018 Maria Ionescu

În cursul zileri de azi, la Băile Reci de la Techirghiol a fost agitație mare. Unui bărbat care a intrat în apă i s-a făcut rău și s-a stabilit că este vorba despre un accident prin submersie. Cei aflați în vecinătate l-au scos la mal și au sperat că i se va face protocol de resuscitare și își va reveni.

La fața locului au ajuns rapid echipe de intervenție ale serviciului de Ambulanță și au încercat să acorde primul ajutor. Din păcate, însă, fără succes. Într-un final au fost nevoiți să declare decesul bărbatului de 76 de ani, din Constanța.

Deocamdată nu se știe dacă omul s-a înecat sau i s-a făcut rău în apă. Acest lucru se va stabili după efectuarea autopsiei.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!