Connect with us

Actual

Un bebeluș de numai 500 de grame a venit pe lume la Spitalul din Hârșova

Published

on

Anual, mii de copii se nasc prematur în România. Dotările maternităților și pregătirea cadrelor medicale pot fi factorii decisivi în salvarea multora dintre ei.

În această dimineață, la ora 7.30, cadrele medicale de la Spitalul Orășenesc Hârșova au ajutat la aducerea pe lume a unui bebeluș născut prematur, la 24-25 săptămâni de sarcină, cu o greutate de 500 grame și o lungime de 25 cm. Bebelușul este unul dintre puținele cazuri de naștere prematură, la 5 luni, cu greutatea de 500 de grame .

În ciuda vârstei și a greutății, bebelușul este activ, vioi, iar medicii sunt încrezători în șansele sale .

”Bebelușul a fost transferat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța cu o ambulanță SMURD Terapie Intensivă Nou-Născuți, pentru a putea beneficia de asistența medicală necesară .

Felicitări

personalului medical de la Camera de Gardă a Spitalului Orășenesc Hârșova pentru implicare și pentru miracolul realizat.”, au transmis specialiștii Spitalului orășenesc din Hârșova.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!