Connect with us

Politica

Un colaborator AUR a încercat să intre în Parlament cu patru gloanțe letale în geantă! Femeia este la audieri

Published

on

O femeie, colaborator al Grupului AUR de la Camera Deputaţilor, a încercat să intre, miercuri, în sediul Parlamentului cu patru gloanţe, ea fiind dusă la Secţia 17 de Poliţie pentru verificări. Preşedintele AUR, George Simion, susţine că erau brelocuri, iar formaţiunea cere o expertiză tehnică pentru a clarifica situaţia muniţiei.

Update 09:00 Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) solicită autorităților competente clarificarea de urgență a incidentului petrecut la Parlamentul României în care a fost implicată o colaboratoare a partidului, a transmis departamentul de comunicare al Alianței pentru Unirea Românilor.

Solicităm instituțiilor abilitate o expertiză tehnică prin care să clarifice condiția tehnică a obiectelor în discuție.

Totodată, cerem autorităților organizarea unei conferințe de presă, în cel mai scurt timp, în care să lămurească deplin acest subiect.

Update 08:50 Accesul pe la Camera Deputaților a fost restricționat în urma incidentului. Se intră în Parlament doar pe la Senat.

“În dimineață aceasta, un reprezentant al grupului AUR, a încercat introducerea în clădirea Parlamentului a 4 cartușe (gloanțe) letale. Vă propun suspendarea accesului în clădire a persoanelor fără legitimație, dar și a autoturismelor fără ecuson pentru ziua de azi, până după finalizarea dezbaterilor în plen.”, se arată într-un mesaj transmis de liderul PSD Alfred Simonis, pe grupul Biroului Permanent al Camerei Deputaților, informații confirmate în exclusivitate și la Antena 3 CNN.

Femeia se află deja la audieri iar polițiștii au deschis un dosar penal, potrivit lui Alfred Simonis. Se pare că aceasta este un colaborator permanent al grupului AUR, care venea de câteva luni, zilnic, la Parlament.

George Simion susține că este înscenare

Liderul AUR, George Simion, susţine că este o înscenare, fiind vorba despre brelocuri.

”Alfred Simonis, retrage legile, lasă minciunile. Erau brelocuri, suveniruri”, a declarat George Simion.

Acesta susţine că totul este ”o invenţie”.

”Au scos o invenţie, că băgăm armament”, a mai declarat Simion.

Liderul AUR, parlamentari ai partidului, dar şi susţinători protestează, miercuri, în faţa Parlamentului, ”pentru oprirea legilor antinationale”.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!