Conecteaza-te cu noi
SEAS

Societate

Un constănțean i-a întrerupt slujba lui Teodosie: Să-mi dai banii înapoi, diavole ce ești!

Published

on

ÎPS Teodosie este, din nou, în mijlocul unui scandal public. Un constănțean i-a întrerupt slujba de la Arhiepiscopie și i-a cerut să… îi dea banii înapoi.

Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, a fost întrerupt în timpul unei slujbe oficiate la Catedrala din Constanța de către un bărbat nervos, conform Digi24.

Slujba era transmisă în direct pe Facebook și toți cei care o urmăreau au putut să vadă incidentul.

„De ce nu mi-ai dat banii mei? Sunt nepotul părintelui Stănei Dumitru. Să nu puneți mâna pe mine! Să-mi dai banii înapoi, nesimțitule, diavole ce ești!”, strigă bărbatul, potrivit imaginilor.

Arhiepiscopia Tomisului nu a comentat încă incidentul.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions