Connect with us

Actual

Un constănțean s-a internat în Spitalul din Tulcea cu un pistol asupra sa. Vezi ce riscă

Published

on

arma tulcea

În această dimineață, în jurul orei 6.00, jandarmii tulceni au fost solicitaţi, prin intermediul numărului 112, să se deplaseze la spitalul județean, secția de chirurgie, unde agentul de pază a reclamat faptul că un bărbat internat are asupra lui o armă.

Ajunși la fața locului, jandarmii au identificat persoana în cauză, un bărbat în vârstă de 53 de ani, cu domiciliul în Constanța. Acesta avea asupra lui, într-o pungă, o armă din categoria celor neletale, fără butelie de gaz și încărcător.

”Bărbatul, aflat într-o stare vădită de ebrietate, nu a dorit să comunice motivul pentru care avea arma asupra sa, însă a declarat că deține o autorizație pentru arma în cauză.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al Jandarmeriei Tulcea.

Jandarmii au ridicat arma în vederea confiscării și au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de port arme fără drept, în sediul instituțiilor publice, faptă ce se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani și interzicerea unor drepturi.

Foto: Jandarmeria Tulcea

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!