Conecteaza-te cu noi

Actual

Un container cu 15,5 tone de deșeuri textile, oprit în Portul Constanța. Va fi returnat în Indonezia

Published

on

deseuri textile

Garda de Mediu Constanța, în colaborare cu Garda de Coastă, a dispus returnarea unui container încărcat cu circa 15,5 tone de deșeuri textile din fibre sintetice, către țara de expeditie, respectiv Indonezia.

”Urmare a notificării Poliției de Frontieră și a verificărilor efectuate, s-a constatat că transferul deșeurilor nu era însoțit de documentele prevăzute de Regulamentul 1013/2006. Anexa VII nu era completată cu codul deșeului, nu era mentionat codul instalației de valorificare, nu erau completate datele și lipsea semnătura persoanei care a organizat transferul.”, a precizat Steluța Popescu, comisar șef al Gărzii de Mediu Constanța.

Deșeurile ar fi trebuit să ajungă la o firmă din Buzău, care a refuzat recepționarea containerului întrucât deșeurile textile nu puteau fi valorificate în instalația deținută. A fost solicitată rerutarea containerului către altă destinație, însă s-a dispus returnarea în țara de expediție.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions