Conecteaza-te cu noi

Actual

Un copil a căzut de la etajul doi al școlii 40 din Constanța!

Published

on

În urmă cu puțină vreme, la școala nr. 40 din Constanța, situată pe strada Pelicanului – în cartierul Viile Noi a avut loc un eveniment extrem de grav: un copil de aproximativ 11 ani a căzut de la etajul doi al școlii și este inconștient.

La fața locului s-a deplasat de urgență echipajul SMURD C pentru a acorda primul ajutor micuțului.

Știre în curs de actualizare.

Update: Potrivit IPJ Constanța, copilul este elev al Școlii nr.40 și se afla în timpul liber. Diagnostic politraumatism, cooperant. Acesta a fost preluat de ambulanță și transportat de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe Constanța.

Advertisement

Din primele date, se pare că acesta s-ar fi urcat pe gratiile exteriorului clădirii de sport, iar la coborare a alunecat și a căzut.

Update2: Potrivit Serviciului de Ambulanță, la preluare copilul era dezorientat temporo-spatial, prezenta traumatism cranio-facial închis, contuzie toraco-abdominală și de șold stâng și fractură închisă de antebrat stâng. A fost stabilizat la fața locului și transportat apoi la UPU.

În urmă cu puțină vreme, și Inspectoratul Școlar Județean a remis presei o notă infotmativă prin care precizează: ”Școala Gimnazială nr. 40 ,,Aurel Vlaicu” Constanța vă aduce la cunoștință evenimentul petrecut  astăzi în incinta școlii.

Elevul F D.  de la clasa a IV  a terminat  orele de curs la 11. 50 și a plecat din școală.  La ora 12.55 a fost văzut pe gratiile exterioare ale școlii,  de unde s-a dezechilibrat și a căzut .

A fost chemată de urgență ambulanța și SMURD. În același timp doamna asistentă a școlii a acordat primul ajutor.

Advertisement

Până la sosirea ambulanței elevul a fost conștient și cooperant. Director, Prof. Nicolai Minodora”

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions