Conecteaza-te cu noi

Actual

Un copil de 9 ani a căzut într-o fântână, în satul Mireasa

Published

on

copil salvat

Echipele de salvatori din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină luni, 20 mai, în satul Mireasa din județul Constanța.

Din primele informații, un copil în vârstă de 9 ani a căzut într-o fântână adâncă de aproximativ 19 metri. Potrivit ISU Dobrogea, la fața locului au intervenit  două mașini de descarcerare, un echipaj SMURD și elicopterul SMURD.

“Intervenția este în dinamică, se lucrează pentru extragere, la aceste momente copilul este conștient și comunică. În fântâna cu diametrul de aproximativ 1,5 m, au intrat și doi adulți. Se lucrează pentru extragerea celor trei persoane adulți. Fântâna nu are apă”, spune ISU Dobrogea.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions