Connect with us

Administratie

Un cunoscut medic din Constanța îi întreabă cei de la Primărie: „Sunteți întregi la cap?“

Publicat

la

În locul unor parcări etajate, Primăria Constanța a găsit o metodă de a „crea“ mai multe locuri de parcare. Una dintre acestea este introducerea de sensuri unice, pentru ca șoferii să poată parca și de o parte și de alta străzii. Medicul infecționist Cora Mitroi-Maxim, de la Spitalul de Boli Infecțioase, a povestit pe Facebook pățania ei cu Primăria condusă de Vergil Chițac. Critic aspru al actualei conduceri a Primăriei, din cauza faptului că Spitalul Clinic de Boli Infecțioase este închis încă închis, Cora Mitroi-Maxim spune că autoritatea locală i-a ridicat mașina, deși afirmă că soțul său a parcat legal. Mai mult, doctorul spune că soțul său a plătit parcarea pentru zona respectivă.

Iată relatarea doctoriței Cora Mitroi-Maxim

„După o zi de muncă, soțul meu ajunge acasă….ora 21.10….parchează în capătul străzii pe care locuim…străduță cu sens unic, unde conform vopselei trasate pe asfalt, poti parca și pe o parte și pe alta!

Menționez că nu sunt lucrări de reparații/asfaltări și niciun marcaj de vreun fel care să fi anunțat ca nu avem voie să parcăm în zonă!

Nu a blocat nicio intrare în vreun garaj, niciun loc plătit, a parcat în capătul străzii unde locuim, nu in buza scării!! Și să vă mai spun că avea și plătită parcarea?! Pt zona 2, pe 24 h, deși noi locuim într-o altă zonă, periferică!

A doua zi ….ia mașina de unde nu-i! Fusese ridicată!!!!….În afară de faptul că omul e un pic ocupat și nu are timp să alerge prin oraș nejustificat, ca să-și mai și recupereze bunul lui personal ridicat abuziv….a mai dat si vreo 570 lei lu’ Confort Urban?! Care ne asigură un real confort…urban!!

Vreau să întreb autoritățile astea locale inteligente care ne conduc?!

Voi sunteți sănătoși la cap?! Cu banii pe care vi-i dăm, taxe, tăxulețe, impozite, plata pe niște demarcaje pe asfalt, de ce dracu’ nu faceți niște parcări?! Să construiți mă..de la zero?!! Știți ce e aia? Să construiești??! Că așa ne-ați spus în campanie! Ați uitat?!

Inainte de a-mi ridica mie mașina, parcată de altfel regulamentar, mi-ai construit parcări în oraș?! Înainte de a te gândi să dărâmi spitalul (că asta era în plan…har Domnului că a venit cineva peste ei care a scbimbat cursul direcției), ați construit vreun spital?!

Noi suntem corecți, ne achităm dările inclusiv pe-alea nejustificate…eu plătesc zilnic parcarea în fața spitalului județean deși parchez pe stradă…am mai luat și amendă pt că mi-am uitat într-o zi telef acasă și cum nu există niciun parcometru în zonă….mi-am luat amendă!!! Nici măcar niște parcometre nu sunteți în stare să faceți!!! Nu mai vorbesc că în toate țările civilizate, medicul are niște avantaje….din considerație pentru medic, acesta are întâietate și la parcări și la multe altele! Dar ce faceți cu banii pe care îi colectați din taxe și impozite?!

Haideți să vă arăt ce faceți!!! Stați cu o lucrare de câțiva m2, cu zilele….săptămânile…lunile!

Am pozat ieri dimi, la 7.45, în trafic, pe Nicolae Iorga, strada care face legătura cu spitalul, frecventată de către Ambulanțe! Unde e săgeata e o ambulanță care cu greu încearcă să-și facă loc printre mașini!

Nu mai comentez….trageți dvs concluziile!

P.s….SĂ VĂ FIE RUȘINE!!! Și scoteți-vă o dată pt totdeauna, dopurile din urechi! Ascultați-vă cetățenii!!.“

 

Comments

comments

Administratie

Constanța. Încep lucrările de reamenajare a spațiilor exterioare la două școli

Publicat

la data de

Scris de

Primăria Constanța anunță că încep lucrările de reamenajare a spațiilor exterioare la Școala Gimnazială Nr.17 „Ion Minulescu” și la Școala Gimnazială Nr. 18 „Jean Bart”.

Primăria Constanța, prin SC Confort Urban SRL, demarează astăzi lucrările de reabilitare a suprafețelor exterioare ce aparțin Școlii Gimnaziale Nr.17 „Ion Minulescu” din cartierul Km 5 și Școlii Gimnaziale Nr. 18 „Jean Bart” din cartierul Viile Noi.

„Investițiile în infrastructura rețelei de unități școlare sunt extrem de importante pentru dezvoltarea comunității locale. Era absolut necesar să realizăm aceste lucrări deoarece căile de acces în instituțiile de învățământ și terenurile de sport se prezentau într-o stare avansată de deteriorare. Copiii noștri au nevoie de spații adecvate desfășurării unui învățământ de calitate”, a declarat viceprimarul municipiului Constanța Florin Cocargeanu.

Zonele de acces și terenurile de sport vor fi reabilitate prin așternerea unui nou covor asfaltic de tip BA8 destinat traficului pietonal. În etapa premergătoare asfaltării, se vor executa lucrări de decopertare a suprafețelor. Lucrările de reamenajare vor continua toată săptămâna. Până se vor relua cursurile școlare din toamnă, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, va mai executa astfel de lucrări și în alte unități de învățământ din oraș.

Comments

comments

Continuă să citești

Administratie

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța a PICAT concursul pentru postul de director la Direcția de Logistică

Publicat

la data de

Scris de

Consilierul primarului Vergil Chițac și purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța, Alin Vintilă, a picat proba scrisă a concursului  pentru postul de director executiv al Direcției de Logistică. El a obținut doar 68,58 de puncte și lui îi trebuiau 70 de puncte ca să fie declarat admis. Amintim că, purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa și-a depus dosarul la concurs, alături de alte două persoane, pentru postul de director executiv, gradul II la Direcţia Logistică.

Comments

comments

Continuă să citești

Administratie

Încă o autoutilitară confiscată. Șoferul a fost amendat cu 10.000 de lei pentru că arunca deșeuri provenite din construcții

Publicat

la data de

Scris de

Primăria Constanța informează că polițiștii locali au confiscat încă o autoutilitară care transporta ilegal deșeuri. Sursa citată menționează că polițiștii locali au depistat pe strada Crișului din Constanța un bărbat în timp ce arunca dintr-o mașină deșeuri provenite din construcții. Persoana în cauză a fost sancționată cu amendă de 10.000 lei, în conformitate cu prevederile OUG nr. 92/2021. De asemenea, bărbatul a rămas și fără autoutilitara, care i-a fost confiscat de polițiștii locali din cadrul Direcției generale poliția locală. Primăria reamintește că depozitarea necorespunzătoare a deșeurilor poate produce consecințe greu de remediat, iar recuperarea unui sol contaminat poate dura până la 30 de ani.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: