Conecteaza-te cu noi

Politica

Un deputat constănțean îl atacă dur pe Dragnea: “Proiectele sunt date cu dedicație firmelor prietene și interpușilor”

Published

on

Un parlamentar constănțean îl atacă dur pe președintele Partidului Social Democrat pe care îl acuză că blochează proiectele și cele mai multe sunt date “cu dedicație” firmelor prietene. Despre justiție, același ales local explică faptul că acestea “se anulează”. Cel care îi cere socoteală liderului social democraților este Stelian Cristian Ion, deputat USR de Constanța. Tot deputatul Stelia Ion afirmă, într-o postare pe Facebook, și că miza acestei practici privește “simplificarea procedurilor pentru a putea atribui mai ușor contractele pe bani publici prietenilor și interpușilor”.

“Tovarășul L.D., condamnat penal prin hotărâre judecătorească definitivă, tocmai ne-a avertizat că LEGEA ACHIZIȚIILOR PUBLICE va fi masacrată în perioada imediat următoare astfel încât “să se poată da drumul la proiecte”. Miza reală a PSD este însă aceea de “simplificare” a procedurilor pentru a putea atribui mai ușor contractele pe bani publici prietenilor și interpușilor. În următoarele două săptămâni vom vedea cât de adânc se va putea băga mâna în vistieria statului și a administrațiilor locale fără a putea fi opriți de justiție. Cel mai probabil până la umăr… Proiectele se blochează de cele mai multe ori pentru că ele sunt date cu dedicație firmelor prietene, iar justiția anulează aceste licitații. Situația aceasta a devenit de netolerat pentru PSD. În loc să respecte legea și să organizeze niște licitații corecte, puterea vrea sa modifice legea astfel încât să se poată fura mai ușor. Îndrăzniți să credeți că vor fura și pielea de pe voi!

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions