Connect with us

Actual

Un individ din Constanța a fost reținut pentru tâlhărie calificată

Published

on

Ieri, 22 mai, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 33 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

”La data de 16 mai a.c., în jurul orei 02.00, acesta ar fi sustras, prin violență, un telefon mobil aparținând persoanei vătămate, un bărbat, de 63 de ani, pe strada Eliberării din municipiul Constanța.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Constanța.

Persoana în cauză a fost condusă și încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca astăzi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

Telefonul mobil a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!