Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Un inivid din Castelu și-a înjunghiat fratele de șase ori. A fost trimis în judecată

Published

on

Astăzi, 10 august, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului V.M. pentru săvârşirea unei tentative la infracţiunea de omor asupra unui membru de familie.

Potrivit procurorilor, din probatoriul administrat au rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, următoarele: la data de 18 iulie 2023, în jurul orelor 16.00, în curtea locuinţei comune din localitatea Castelu, județul Constanța, în cursul unui conflict spontan – când s-au certat din cauza neajunsurilor financiare şi chiar şi-au aplicat reciproc lovituri cu pumnii – inculpatul l-a înjunghiat în mod repetat cu un cuţit de şase ori pe fratele său, V.N.. Concret, l-a lovit cu cuțitul de patru ori în zona hemitoracelui stâng şi de două ori la antebraţul drept, astfel că i-a provocat leziuni grave, vindecabile în 25-30 de zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus viaţa în primejdie, prin şoc hemoragic şi hemopneumotorax. Viaţa bărbatului a fost salvată in extremis, întrucât a fost transportat de urgenţă cu elicopterul SMURD la spital, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale în secţia de chirurgie cardiovasculară.

Dosarul cauzei a fost trimis spre soluţionare la Tribunalul Constanța.

Foto: Ilustrativ

Advertisement
palaz

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions