Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Un minor a dispărut din Pașcani și e posibil să se afle pe litoral. Dacă îl vedeți, sunați la numărul 112

Published

on

disparut de acasa

La data de 27 iunie a.c., polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași au fost sesizați cu privire la faptul că, la aceeași dată, minorul Florescu Enrico-Sebastian, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliul din municipiul Pașcani și nu a mai revenit.

La momentul plecării, acesta purta o pereche de pantaloni tip jeans, scurți, de culoare albastră, tricou de culoare portocaliu, o vestă de culoare neagră, iar în picioare încălțăminte sport de culoare neagră. Asupra sa avea un rucsac de culoare verde (nuanță închisă) și se deplasa cu o bicicletă medie, cu cadru de culoare neagră și elemente de culoare albastră.

Semnalmente: 1.67 m înălțime, constituție atletică, păr de culoare șaten, tuns scurt, ochii de culoare verzi.

Persoanele care dețin și pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112  sau să anunțe  cea mai apropiată unitate de poliție.

Este posibil ca minorul să se afle pe litoral.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions