Connect with us

Actual

Un motociclist elvețian, implicat într-un accident rutier în Mihail Kogălniceanu

Published

on

În cursul acestei după amiezi, s-a produs un accident rutier în localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, în care au fost implicate un motociclist și un autoturism.

La fața locului s-au deplasat următoarele resurse: o ambulanță Saj B2, două echipaje SMURD B și SMURD C, polițiști ai Serviciului Rutier.

De asemenea, a intervenit un echipaj al Punctului Temporar de Stingere (PTS) Ovidiu.

Potrivit ISU Constanța, o victimă – respectiv motociclistul – cetățean elvețian, în vârstă de aproximativ 25 de ani, a fost preluat de către echipajul SMURD C și transportat la spitalul județean Constanța.

Advertisement

Bărbatul are un traumatism de membru inferior, potrivit dr. Claudia Tatarici, medic în cadrul Serviciului de Ambulanță Constanța.

Știre în curs de actualizare.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement