Actual

Un navigator român a fost salvat dintr-un incendiu devastator care a cuprins o navă (Video)

mart. 07, 2018 Maria Ionescu

 

În cursul zilei de azi, la bordul navei Maersk Honam, una dintre cele mai mari şi moderne nave port-container, sub pavilion Singapore a izbucnit un incendiu devastator. 4 navigatori au fost dat dispăruţi şi alţi 23 au fost salvaţi. Sindcatul Liber al Navigatorilor a aflat în exclusivitate că navigatorul român ce se afla la bordul navei a fost salvat  si se afla in afara oricarui pericol. Imaginile de pe you tube sunt  de la o alta nava a aceleiasi companii, Emma MAersk care a luat foc anul trecut. Se pare ca incendiul a izbucnit de la una dintre magaziile navei de pe punte de incarcare.

Incendiul s-a produs în Oceanul Indian/Marea Arabiei  la 900 de mile de Salalah/Omana. Nava a plecat din Singapore către canalul Suez. Incendiul este încă în desfăşurare şi există temeri de poluare.

 

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!