Conecteaza-te cu noi

Actual

Un polițist al stațiunii Mamaia a bătut un avocat. Este cercetat sub control judiciar

Published

on

În cursul zilei de astăzi, 6 septembrie, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța au dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar față de inculpatul P.T., lucrător de poliție din cadrul Poliției Stațiunii Mamaia, pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj judiciar și purtare abuzivă.

Potrivit procurorilor, s-a reținut că în data de 29 august 2019, fiind în exercițiul atribuțiunilor de serviciu, inculpatul l-a agresat pe avocatul G.A. din Baroul Constanța. La rândul său, și acesta se afla într-o cauză, în calitate de membru al baroului.

S-a luat măsura controlului judiciar.

Procurorii precizează că antecedentele disciplinare ale polițistului au demonstrat înclinația acestuia spre comportamentul violent, fapt certificat de psihologul din cadrul IPJ Constanța, în raportul de evidență psihologică din anul 2018.

Advertisement

Pentru aspectele de natură extrapenală a fost sesizat Compartimentul Corp de Control al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.

”Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale este o fază procesuală care nu este aptă să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.”, precizează Biroul de Informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions