Connect with us

Actual

Un preot din județul Constanța A MURIT într-un incendiu

Published

on

În cursul serii trecute, la ora 23.46,  pompierii ISU Constanța au fost solicitați prin apel unic de urgență 112 pentru a interveni la un incendiu izbucnit la o casă pe str. Crizantemei din localitatea Petroșani, comuna Deleni.

Din primele momente s-au deplasat spre locul solicitării o autospecială de stingere din punctul temporar de stingere Valea Dacilor, precum și o autospecială de stingere și un echipaj SMURD tip B din cadrul Gărzii 2 Chirnogeni.

Incendiul se manifesta generalizat, la o casă de aproximativ 200 mp. Din păcate, în interior a fost găsită o persoană de sex masculin, decedată, carbonizată.

Este vorba despre preotul Banciu Ștefan.

La fața locului a fost asistată de către echipajul Smurd B și o femeie, fără a fi nevoie să fie transportată la spital.

Intervenția s-a încheiat în jurul orei 04:35, cauza probabilă a incendiului fiind acțiunea intenționată.

Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, Eugen Tănăsescu, a precizat:

”Am aflat și noi cu stupoare și îndurerare de acest cumplit eveniment. Ne rugăm pentru sufletul părintelui adormit în acest tragic accident. Ne este foarte greu să credem că incendiul ar fi fost produs intenționat. Din datele noastre nu avea motive să facă așa ceva. Sperăm ca autoritățile să ne lămurească în scurt timp cine ar fi putut provoca incendiul.”

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!