Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Un sector de plajă din Constanța, eliberat de șezlonguri și umbrele. Potrivit ABADL, acestea erau amplasate ilegal

Published

on

plaja

În cursul nopții trecute și în această dimineață, echipele Administrației Bazinale de Apă Dobrogea – Litoral au intervenit pentru eliberarea unui sector de plajă din municipiul Constanța de șezlongurile și umbrelele amplasate ilegal pe domeniul public al statului.

”Cu toate ca nu mai deținea contract de închiriere și niciun act de reglementare valabil, operatorul economic a continuat să amplaseze în mod abuziv pe sectorul de plajă șezlonguri și umbrele. Menționăm că autorizația de construire aferentă amenajării sectorului de plajă și-a încetat valabilitatea la data expirării contractului de închiriere, iar autorizația de funcționare i-a fost retrasă de către Primăria Constanța. Prin menținerea acestor dotări fără drept pe domeniul public al statului, cel prejudiciat prin neîncasarea chiriei cuvenite, este chiar Statul Român ”, a precizat Marieta Iorga, purtător de cuvânt al ABADL.

plaja noaptea

Echipele Administrației Bazinale de Apa Dobrogea – Litoral au intervenit pentru eliberarea sectorului de plajă de dotările amplasate ilegal.

Operațiunea s-a desfășurat cu sprijinul forțelor de ordine din cadrul Jandarmeriei și Poliției Române.

Advertisement
palaz

”Menționăm ca înainte de a interveni, ABADL a acționat cu bună credință și a notificat agentul economic pentru eliberarea sectorului de plajă, în mai multe rânduri, notificări la care acesta nu a dat curs. De asemenea, în acest an, inspectorii ABADL au sancționat contravențional cu amendă societatea, atât pentru construcțiile cât si pentru dotările de plajă amplasate abuziv.

Inspectorii A.B.A. Dobrogea – Litoral vor continua controalele pentru a lua toate măsurile ce se impun pentru respectarea reglementărilor în vigoare.”, a completat Marieta Iorga.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions