Connect with us

Actual

Un seif plin de bani și bijuterii a fost spart! Și-a jefuit prietenul și a fugit la mare!

Published

on

La data de 7 august a.c., în jurul orei 23.45, în gara Constanța a fost agitație mare. În urma unei sesizări a polițiștilor din cadrul  Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Timiș, polițiștii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, împreună cu lucrători ai I.P.J. Constanța și jandarmi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Constanţa, au organizat o acțiune pentru depistarea unui bărbat, în vârstă de 47 de ani, domiciliat pe raza localității Topoloveni din județului Argeș, despre care există suspiciunea că ar fi sustras, dintr-un seif amplasat într-o rulotă parcată pe raza județului Timiș, sumele de 79.781 lei, 6.500 euro, precum și 14 obiecte reprezentând bijuterii în greutate de aproximativ 150 de grame. Banii erau ascunși în borsetă și în bagajul personal, fiind în fișicuri. Bărbatul în cauză era angajat al unui parc de distracții amplasat în localitatea Deta – județul Timiș, iar într-un moment de neatenție al patronilor respectivei locații ar fi sustras sumele de bani și bijuteriile. După comiterea faptei, bărbatul ar fi plecat spre Constanța, folosind mai multe autoturisme de ocazie, ulterior călătorind cu trenul pe relația Brașov – Constanța. Polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbat și ulterior l-au predat sub escortă colegilor din cadrul S.R.P.T. Timiș care instrumentează dosarul.

Cum s-a derulat jaful?

Potrivit presei din Timișoara, un bărbat a organizat un parc de distracții la Deta, în județul Timiș, iar la final a pus toate încasările într-un seif dintr-o rulotă. Cum mașina s-a sticat, omul a plecat să cumpere piese de schimb și și-a lăsat prietenul – Gheorghe Zisu Cristinel, în vârstă de 48 de ani – să păzească locul. Numai că acesta nu a considerat necesar să stea de pază, așa că a golit seiful de bani și bijuterii, adică captură de vreo 20.000 de euro și a părăsit urgent locul.  Așa că păgubitul nu a avut altceva decât de făcut decât să sune la 112 pentru a reclama fapta și a cere ajutor polițiștilor.

Iată ce spun polițiștii din Deta

Polițiștii Poliției Deta cu sprijinul Secției Regionale de Poliție Transporturi  Constanța au identificat un bărbat de 48 de ani, bănuit că  ar fi sustras aproximativ 90.000 lei și bijuterii dintr-o rulotă. La data de 07 august a.c.,în urma investigațiilor efectuate,  polițiștii din cadrul orașului Deta în colaborare cu polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au identificat un bărbat de 48 de ani, bănuit de sustragerea mai multor bijuterii și a sumei de 90000 lei dint-un seif  amplasat intr-o rulotă. În fapt, la data de 06 august a.c., cel în cauză ar fi pătruns intr-o rulotă, iar din interiorul unui seif a sustras mai multe bijuterii din aur si suma de aproximativ 90.000 lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cel în cauză urmand a fi prezentat magistraților cu propuneri legale. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!