Conecteaza-te cu noi

Actual

Un șofer din Ucraina și-a pierdut în Eforie ruscacul cu documente și bani. Cum și-a recuperat bunurile

Published

on

Ieri, 12 octombrie, un jandarm a returnat unui șofer ucrainean portofelul cu suma de 445 euro și 3.777 grivne (moneda națională ucraineană), pașaportul, două certificate de înmatriculare, precum și alte obiecte personale.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța, plutonierul adjutant Florin Udriște, aflat în serviciu, în timpul verificării exterioare a obiectivului a  observat un rucsac pe o  bancă din apropiere.

S-a uitat în toate direcțiile, cu speranța identificării proprietarului. În această perioadă străzile din Eforie sunt pustii, așa că jandarmul nu avut pe cine să întrebe cu privire la rucsac.

După verificarea bunurilor, subofițerul a comunicat situația dispeceratului, apelându-se apoi la sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Eforie pentru identificarea posesorului.

Advertisement

Proprietarul bunurilor a fost identificat pe raza localității Eforie, acesta fiind un conducător auto din Ucraina venit cu marfă în portul Constanța.

”Polițiștii l-au condus pe acesta la obiectivul menționat, iar colegul nostru a restituit cetățeanului ucrainean bunurile găsite.

Bariera lingvistică nu a permis ucraineanului să-și exprime prin cuvânt emoțiile, dar cu ocazia unei strângeri de mână, colegul nostru a citit pe fața acestuia mulțumire și recunoștință.

Mulțumim colegilor din cadrul Poliției Eforie pentru sprijinul acordat, precum și colegului nostru pentru reacția exemplară în cazul de față.”, au precizat reprezentanții IJJ Constanța.

Foto: IJJ Constanța

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions