Conecteaza-te cu noi

Actual

Un tâlhar cu fața acoperită a dat atacul la o sală de jocuri din Lumina

Published

on

Un bărbat a fost arestat pentru 30 de zile sub acuzația comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată. Fapta a fost comisă în noaptea de 6 decembrie, în localitatea Lumina din județul Constanța.

Ieri, 7 decembrie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a propus judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile a inculpatului P.P.S., cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În concret, în cauză s-au reţinut următoarele:

La data de 6 noiembrue, în jurul orei 3:10, o persoană ce avea fața acoperită cu un obiect confecţionat din material textil și capul acoperit de o glugă, ţinând în mână un cuţit, a pătruns în incinta sălii de jocuri de noroc M.G., din satul Lumina. În interiorul sălii casiera P.A.I. era singură. Autorul i-a cerut banii şi i-a luat din mână telefonul mobil. Apoi, de pe un birou, bărbatul a luat un plic în care se afla suma de 15 lei, ce aparţinea persoanei vătămate M.G. SRL, după care a părăsit localul.

Advertisement

În urma cercetărilor efectuate, la data de 7 decembrie autorul a fost identificat în persoana inculpatului P.P.S., de la care a fost ridicat telefonul mobil sustras persoanei vătămate P.A.I.

”La data de 07.12.2022 judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța a admis propunerea procurorului de caz, dispunând luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 07.12.2022 şi până la data de 05.01.2023 inclusiv, a inculpatului P.P.S.

Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale, reținerea și arestarea preventivă reprezintă etape și măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatorului, activități care nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul constituțional al prezumției de nevinovăție.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă.

Foto: Ilustrativ

 

Advertisement

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions