Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Un tânăr a jefuit mai multe persoane din Medgidia. A fost reținut de polițiști

Published

on

barbat retinut

Astăzi, 2 noiembrie, polițiștii Poliției municipiului Medgidia – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr în vârstă de 18 ani.

Acesta este bănuit de comiterea infracțiunilor de furt, furt calificat, tâlhărie și tâlhărie calificată.

Potrivit reprezentanților Biroului de presă al IPJ Constanța, ”la data de 9 septembrie a.c., în jurul orei 20.00, acesta i-ar fi sustras persoanei vătămate, o femeie din municipiul Medgidia, un telefon mobil, în valoare de 1.500 de lei.

La data de 7 octombrie a.c., în jurul orei 11.45, i-ar fi sutras persoanei vătămate, o femeie din municipiul Medgidia, un telefon mobil.

Ulterior, la data de 26 octombrie a.c., în jurul orei 22.45, ar fi deposedat prin violență persoana vătămată, un bărbat din municipiul Medgidia, de suma de 1.000 de lei.

La data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 14.00, ar fi deposedat prin violență persoana vătămată, un bărbat din municipiul Medgidia, de un telefon mobil, în valoare de 700 de lei.

Două dintre telefoanele mobile sustrase au fost recuperate și predate persoanelor vătămate.”, a precizat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propunere legală.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions