Connect with us

Actual

Un tânăr de 16 ani și-a pierdut viața pe plaja din Costinești

Published

on

În cursul zilei de azi, în jurul orei 16.25, salvatorii din județul Constanța au fost solicitați să intervină în stațiunea Costinești, în zona Obelisc pentru a acorda primul ajutor unui tânăr care se înecase.

La fața locului au ajuns de urgență echipajele Saj C2 și Smurd B.

Potrivit dr. Claudia Tatarici, medic în cadrul Serviciului de Ambulanță Constanța, pacientul a fost găsit în stop cardiorespirator și prezenta un traumatism cranian grav.

”S-a efectuat protocol de resuscitare dar, din păcate, pacientul a fost declarat decedat. Este vorba despre un tânăr în vârstă de aproximativ 16 ani.”, a precizat dr. Tatarici.

Se pare că tânărul a sărit de pe dig.

Știre în curs de actualizare.

Update: Oficial din partea Biroului de presă al IPJ Constanța

Astăzi, în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost scoasă din apa mării, în zona Obelisc, inconștientă.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o persoană de sex masculin, care a fost declarată decedată.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Cercetările continuă, în vederea stabilirii situației de fapt, precum și a identității bărbatului în cauză.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments