Connect with us

Actual

Un tânăr de 16 ani și-a pierdut viața pe plaja din Costinești

Published

on

În cursul zilei de azi, în jurul orei 16.25, salvatorii din județul Constanța au fost solicitați să intervină în stațiunea Costinești, în zona Obelisc pentru a acorda primul ajutor unui tânăr care se înecase.

La fața locului au ajuns de urgență echipajele Saj C2 și Smurd B.

Potrivit dr. Claudia Tatarici, medic în cadrul Serviciului de Ambulanță Constanța, pacientul a fost găsit în stop cardiorespirator și prezenta un traumatism cranian grav.

”S-a efectuat protocol de resuscitare dar, din păcate, pacientul a fost declarat decedat. Este vorba despre un tânăr în vârstă de aproximativ 16 ani.”, a precizat dr. Tatarici.

Advertisement

Se pare că tânărul a sărit de pe dig.

Știre în curs de actualizare.

Update: Oficial din partea Biroului de presă al IPJ Constanța

Astăzi, în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost scoasă din apa mării, în zona Obelisc, inconștientă.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o persoană de sex masculin, care a fost declarată decedată.

Advertisement

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Cercetările continuă, în vederea stabilirii situației de fapt, precum și a identității bărbatului în cauză.

Foto: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement