Actual

Un constănțean fura combustibil din rezervorul mașinilor! Cum a fost prins?

mart. 05, 2018 Maria Ionescu

În urmă cu câteva zile, polițiștii constănțeni ai secției 5 au fost suprinși să constate că din mai multe autoturisme parcate pe strada Zefirului s-a furat combustibil. Iar mașinile afectate au fost serios avariate deoarece cel care dăduse lovitura găurise rezervorul și cu un furtun a reușit să fure zeci de litri de benzină și/sau motorină.

La data de 2 martie în urma cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de tentativă de tâlhărie calificată, a fost identificat un bărbat de 34 de ani. Belciug Cristian Mihail  a fost surprins în flagrant delict în timp ce încerca să sustragă combustibil de la mai multe autoturisme, parcate pe raza municipiului Constanța. Lângă el s-au găsit cinci bidoane de câte 5 litri fiecare pline cu combustibil. În momentul în care era să fie prins, el a îmbrâncit un polițist, încercând să fugă și să-și piardă urma.

Dar nu a reușit – a fost prins și imobilizat în scurt timp. Ulterior a fost reținut pe bază de ordonanță și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 3 martie a.c., a fost prezentat Judecătoriei Constanța. Instanța de judecată a emis pe numele lui un mandat de arestare  preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!