Conecteaza-te cu noi

Actual

Un TIR s-a răsturnat în zona carierei de piatră de la Gura Dobrogei

Published

on

accident tir

În această dimineață, în jurul orei 8.00, a avut loc un accident rutier în județul Constanța.

Din primele informații, un TIR s-a răsturnat pe DN22, în zona carierei de piatră de la Gura Dobrogei.

La fața locului intervin o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Stația Midia și două ambulanțe SAJ B2.

Știre în curs de actualizare.

Advertisement

Update: Potrivit dr. Claudia Tatarici, medic în cadrul Serviciului de Ambulanță Constanța, șoferul TIR-ului. un bărbat în vârstă de 50 de ani, are escoriații la membrele superioare. Acesta refuză transportul la spital.

Update2: Potrivit Biroului de presă al ISU Constanța, șoferul este cetățean ucrainean și refuză transportul la spital.

”TIR-ul cu încărcătură de ulei alimentar prezintă scurgeri de combustibil în afara părții carosabile. Se asigură măsuri PSI.”, a precizat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions