Conecteaza-te cu noi

Actual

Un TIR s-a răsturnat între Hârşova şi Saraiu. O victimă este încarcerată

Published

on

În urmă cu puţină vreme, pe DN 22A, la km 80, între Hârşova şi Saraiu a avut loc un grav accident rutier în urma căruia o persoană a rămas încarcerată.

Militarii de la ISU Constanţa au fost solicitaţi să intervină la faţa locului.

Din primele informaţii se ştie că un TIR încărcat cu cereale s-a răsturnat.

La faţa locului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor. Un Smurd B a preluat rănitul, conştient, pentru a-l transporta la spital.

Advertisement

Ştire în curs de actualizare.

Update: Potrivit DRDP Constanţa, circulația între Hârşova şi Saraiu este blocată.

După efectuarea investigațiilor la fața locului, de către Poliția Rutieră, drumarii de la S.D.N. Constanța vor acționa pentru degajarea carosabilului și reluarea circulației.

Foto: DRDP Constanţa

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions