Conecteaza-te cu noi

Actual

Un turist s-a înecat în Vama Veche. Bărbatul avea 54 de ani și era din Cluj

Published

on

Astăzi, 24 iulie, un bărbat și-a pierdut viața în stațiunea Vama Veche, pe plaja Caluda. Turistul în vârstă de 54 de ani s-a înecat în mare și nu a mai putut fi salvat.

În cursul acesti seri, în jurul orei 20.15, cadrele medicale au fost solicitate în stațiunea Vama Veche pentru a acorda primul ajutor unui bărbat care s-a înecat. Din primele informații, a fost vorba despre un accident prin submersie.

La fața locului au ajuns un echipaj SMURD B  și o ambulanță Saj C2.

Potrivit dr. Claudia Tatarici, medic în cadrul Serviciului de Ambulanță, a fost efectuat protocol de resuscitare timp de zeci de minute. Din păcate, fără rezultat.

Advertisement

La ora 21.05, a fost declarat decesul bărbatului. Acesta avea 54 de ani și era din județul Cluj.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions