Connect with us

Societate

Universitatea Maritimă din Constanța face angajări. Iată ce posturi sunt vacante

Published

on

Universitatea Maritimă din Constanța organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, de:

  1. instalator în cadrul Biroului ECIUED
  2. îngrijitor clădiri – 4 posturi, în cadrul Serviciului Administrativ (două posturi la Sediul Central și două posturi  la Sediul Lac Mamaia)

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

  • nivelul studiilor : studii medii/generale;
  • vechime în muncă: nu se solicită;
  • alte cerinţe: pentru postul de instalator : absolvent curs/școală profesională de  instalator/adeverință de calificare la locul de muncă.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 29 noiembrie, ora 14.00: termenul limită de depunere a dosarelor;
  • 12 decembrie, ora 10.00: proba practică;
  • 15 decembrie, ora 10.00: proba interviu.

Datele prezentate mai sus sunt orientative. Pentru confirmarea acestora, relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare:  Universitatea Maritimă din Constanţa, str. Mircea cel Bătrân nr. 104, birou E404, Constanţa, telefon: 0241/664.740, interior 12

Anunt

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!