Conecteaza-te cu noi

Societate

Universitatea Ovidius Constanţa a organizat un eveniment de întâmpinare a studenţilor străini

Published

on

studenti straini

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) a organizat, recent, evenimentul Welcome Days in OUC, activitate desfăşurată în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2023-F-0538 – Extinderea strategiei de internaționalizare și creșterea vizibilității Universității Ovidius din Constanța prin acțiuni de promovare în plan internațional ca universitate multiculturală comprehensivă (ESPERO II).

Evenimentul s-a adresat studenţilor internaţionali şi a urmărit familiarizarea acestora cu experiența academică la UOC.

”În cadrul întâlnirii, pe lângă aspectele administrative, le-am prezentat studenților internaționali programul nostru semestrial. Acesta include excursii în Dobrogea și alte regiuni, conferințe și ateliere pentru a explora cultura și tradițiile țărilor de origine ale participanților, dar și seri de socializare precum Movie Night sau International Dinner. Scopul nostru este să integrăm perspectiva internaționalizării la nivel local și global, oferind studenților o experiență memorabilă în cadrul instituției noastre.”, a precizat prof. univ. dr. Cristina Duhnea, directorul proiectului.

La reuniune au luat parte și reprezentanți ai asociației Erasmus Student Network Constanța, împreună cu studenți din ani superiori ai programelor de studii în limba engleză, care vor acționa ca mentori pentru studenții străini.

Advertisement

”Proiectul CNFIS-FDI-2023-F-0538 – Extinderea strategiei de internaționalizare și creșterea vizibilității Universității Ovidius din Constanța prin acțiuni de promovare în plan internațional ca universitate multiculturală comprehensivă (ESPERO II) are o valoare totală de 306.000 lei și este unul dintre cele șapte proiecte ale UOC, finanțate de Ministerul Educației prin Fondul de Dezvoltare Instituțională.”, precizează reprezentanții Biroului de presă al Universităţii Ovidius din Constanţa.

studenti straini

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions